Calitate Parfumuri

Calitate Parfumuri

PARFUMURI ORIGINALE TESTERUn tester este o versiune a unui parfum care vine, fără cutia decorativa, de vânzare cu amănuntul. Versiunile Tester vin în aceeasi sticla ca versiunea retail, includ aceeaşi cantitate de parfum şi au aceasi calitate. Testerele pe care le vedeti pe site-ul nostru sunt direct de la producător şi nu au fost niciodată folosite. Dacă doriţi sa economisi bani pe un parfum, puteti lua în considerare achiziţionarea versiunii tester a brand-ul. Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că nu toate mărcile au testere disponibile.

 

La ce sa va asteptati:

În majoritatea cazurilor, un parfum tester va veni într-o cutie de carton sau într-o cutie alba. Cu toate acestea, unii designeri vor reduce costurile de producţie, prin distribuirea produselor tester fără cutie şi fără capac. Prin capac ne referim la partea de sus decorativa, nu la duza de pulverizare care vine la toate produsele (de exemplu, produsele After Shave sau versiunile Splash nu vin cu pulverizatoare). Există patru moduri in care un tester pote fi ambalat şi vândut:

 

Cu cutie si cu capac    Cu cutie si fără capac    Fără cutie si cu capac    Fără cutie si fără capac
            
                                     

Dacă sunteţi interesat în a afla modul în care produsul dumneavoastra este ambalat, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi.

 

Idei greşite despre un parfum Tester

- Testerele sunt folosite sau nu vin cu aceeasi cantitate de parfum.

- Testerele nu sunt originale.

- Testerele nu vin cu pulverizatoare, astfel lichidul se va scurge.

- Testerele nu sunt de vanzare din moment ce scrie "NOT FOR SALE".

 

 Declaraţiile de mai sus sunt toate false. Testerele noastre sunt pline şi neutilizate, toate sunt 100% autentice, au venit cu duza de pulverizare (dacă iniţial ar trebui ), şi vanzarea lor este in comformitate cu legea.

 Din nou, testerele noastre sunt 100% autentice, niciodată nu am fost folosite şi vin direct de la producător. Satisfactia dumneavoastra este 100% garantata.

Spor la cumparaturi !